EZÜSTKOLLOID   EZÜSTKOLLOID keresés

Ezüstkolloid webáruház

silberkolloid
 

Kolloid ezüst, ezüstkolloid használata,

ezüstkolloid hatása, ezüstkolloid oldat, ezüstkolloid ár

 


 

 

 

 

ezüstkolloid - - Az ezüst + nanotechnológia = ezüstkolloidAz ezüst + nanotechnológia = ezüstkolloid

A nanotechnológia a gyógyítás és az egészségvédelem területén is rendkívüli távlatokat nyit. Létezik olyan alkalmazási területe, melyről nem sok szó esik, pedig a közeljövőben forradalmi változásokat hozhat, nemcsak a gyógyászatban, de mindennapi életünkben is: Ez pedig nem más, mint a nemesfémek nanotechnológiai alkalmazása, mint például az ezüstkolloid.

 
Rendkívüli távlatok - A hatékonyság kulcsa a Nanotechnológia!

Sokan azt állítják, hogy a nanotechnológia hamarosan még nagyobb változást fog okozni életünkben, mint a számítógépek általános elterjedése. A technológia segítségével például számos meglepő és igen hasznos tulajdonságú anyag állítható elő, de az egészségügy szolgálatába állítva hatalmas távlatokat nyithat a ma még gyermekcipőben járó technológia.

 

De mi is az a nanotechnológia?

A görög eredetű nano szó mértékegységekkel kapcsolatban használatos: az alapegység egymilliárdod részét jelölik vele – például egy nanométer egy méter egymilliomodnyi része. Ha még így sem tudjuk elképzelni: egy egy nanométeres anyagszemcse ezerszer apróbb, mint pl. egy baktérium.

A nanotechnológia olyan eljárásokat használ, melyek segítségével ekkora, „mikrominiatűr” szerkezeteket (pl. szálakat) lehet előállítani, mégpedig atomokból, molekulákból építkezve. A felhasználási lehetőségek széles területet fednek le: a szupergyors számítógépek építésétől kezdve a korábban elképzelhetetlenül erős anyagok létrehozásán keresztül olyan mindennapi alkalmazási területekig, mint a megkarcolhatatlan autófesték, vagy a fényt szabályozhatóan áteresztő napszemüveg előállítása.

 

Rendkívüli távlatok a nanotechnológiában a nemesfémek terén

A nanotechnológia a gyógyítás és az egészségvédelem területén is rendkívüli távlatokat nyit. Létezik olyan alkalmazási területe, melyről nem sok szó esik, pedig a közeljövőben forradalmi változásokat hozhat, nemcsak a gyógyászatban, de mindennapi életünkben is:  Ez pedig nem más, mint a nemesfémek nanotechnológiai alkalmazása, mint például az ezüstkolloid.

 

A gyógyító nanofémek - ezüstkolloid

A nanofémek nem mások, mint nanotechnológiai módszerekkel feldarabolt tíz- vagy százezred milliméteres nagyságú fémrészecskék.

Ősidők óta közismert, hogy bizonyos fémek gyógyító, vagy egészségmegőrző hatással rendelkeznek. Az aranyat például injekció formájában a modern gyógyászatban is használják reumás fájdalmak kezelésére.

Az ezüst régóta ismert fertőtlenítő és gombaölő hatását, pedig többek között textíliákba építve (pl. a gombás fertőzések szempontjából kényes pontnak számító zokniban, vagy kötszerekben) használhatjuk ki.

A nanofémek esetében a pozitív tulajdonságok rendkívüli módon felerősödnek. De miért is? Vegyük például a nanoezüstöt. Baktériumölő hatása úgy érvényesül, hogy a fémfelszínnel érintkezésbe lévő mikrobák elpusztulnak. Az ezüst eközben nem „használódik el”, ezért hatása főként attól függ, mekkora felületen tud érintkezésbe lépni a kórokozókkal.

 

A nanotechnológi hatékonyságának kulcsa

Minél kisebb darabokra bontunk fel egy adott tömegű anyagot, felülete annál nagyobb lesz. Ha egy tíz centiméteres élhosszúságú, hatszáz négyzetcentiméteres felületű kockát nyolc egyenlő kockára vágunk, felülete a duplájára növekszik. Könnyen elképzelhető, mekkora felületnövekedés érhet el akkor, ha valamit százezred milliméteres darabkákra szabdalunk, és mekkora mértékben növekszik meg az illető anyag felületén kifejtett összes hatás.  A nanoezüst hatékonyságának pontosan ez a kulcsa.

Egy hongkongi egyetem mikrobiológiai tanszékén végzett kutatás eredményei szerint a nanoméretű ezüstszemcsék könnyedén végeztek olyan baktériumokkal, melyek még a legerősebb antibiotikumoknak is ellenállnak. Bizonyos baktériumtörzsek alaposan megkeserítik a kórházi osztályok életét, mert a kórházi környezetben tenyészve, a különféle eszközökön megtelepedve antibiotikummal nehezen kezelhető sebfertőzéseket okozhatnak.

Ilyen például a Streptococcus Pyogenes, mely a kutatás során a nanoméretű ezüstszemcsékkel teli környezetben képtelen volt szaporodni. A megoldás a kórházi eszközök (pl. tűk, katéterek) antibakteriális hatású ezüst nanorészecske-bevonattal történő ellátása lehet.

 

Az ezüstkolloid részecskemérete
Az ezüstkolloid részecskemérete, melyet egészségügyi célokra használunk, rendkívül fontos. A részecske mérete szabályozza a felszínt, így az ezüstkolloid szuszpenzió hatékonyságát is egyben. Az 1. ábra az ezüstkolloidos termékeknél mért átlagos részecskeméreteket mutatja, ami 1um-tól [mikron] 0,001 um-ig terjed diaméterben. Vegyük a legnagyobb méretet: egy konyhasó szemcséje 200 um diaméterben. Egy 1 um-os részecske nagyítás nélkül nem látható.

Minél több és minél kisebb méretű részecskével rendelkezik egy ezüstkolloid szuszpenzió, annál hatékonyabb; minél magasabb a 0,001 um méretű részecskeszám, annál nagyobb a részecskefelszín. A legrosszabb minőségű ezüstkolloid terméknek a legnagyobbak a részecskéi, mivel a sok kisebb részecskék több és nagyobb felszínnel rendelkezik, mint ahol kis számban vannak nagy méretű részecskék. Ha egy ezüstkolloid szuszpenzió mérete az alacsony skálába sorolható, annál maximálisabb a hatékonysága. [1/100 um].

 

Ezüstkolloid - Ezüstkoncentráció
A teljes ezüstkoncentrációt kémiai analízis során határozhatjuk meg:

1. a szemcsés ezüst

2. az oldódott ezüst

Míg a legtöbb, ebben a tanulmányban vizsgált termék 3 és 10 ppm között rendelkezik ezüst koncentrációval, a tényleges arányokat a feloldódott és szemcsés anyagok között ritkán említik meg számadatokban.

Az analízis kimutatta, hogy sok példában az anyag nagy része természetüknél fogva oldott. Így ezeknek a példáknak jóval kevesebb a szemcsés ezüst koncentrációjuk, mint ahogy azt állítják; ennek oka a nagy számú oldott ezüst. Gyakran adnak meg egy együttes értéket [szemcsés és oldott anyag], mivel a kémiai vizsgálat során az ezüstkoncentrációt szeretnék megtudni. Például egy 10 ppm-es példa félig szemcsés, félig oldott anyagot tartalmaz, így a tényleges kolloid részecskeszám csak 5 ppm.

Néhány ezek közül a nagyobb részecskék közül annyira dominál a koncentrációban, hogy lehet, hogy a példa valójában nem is tartalmaz kolloidrészecskéket.

Míg az ezüstkolloid példákban lévő koncentráció fontos, addig jó tudni, hogy a koncentráció önmagában félrevezető anélkül, hogy tudnánk a szemcsés és oldott részecskék arányát, valamint a részecskék méreteloszlását. Ezeket mind tudnunk kell ugyanis, ha tudni szeretnénk az általunk vásárolt ezüstkolloid termékek minőségét.

 

Az ideális ezüstkolloid
Az ideálist ezüstkolloid kisebb, mint 0,1 mikron [um] részecskékből kell, hogy álljon 0,01 és 0,001 um közötti értéken. Mivel az a legjobb, ha csupán tiszta ezüstkolloidot tartalmaz, a terméket desztillált vízben kell tartani további szubsztanciák nélkül. Ne legyenek benne ezüstön kívüli, más szilárd anyagok, pl. zselatinstabilizálók vagy egyéb anyagok, melyek véletlenül vagy szánt szándékkal kerülnek bele. Be kell vallani, hogy nagyon nehéz ideális ezüstkolloid szuszpenziót előállítani, ám nekünk mégis meg kell kísérelnünk a lehető legtökéletesebbet létrehozni.(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: dr juice ezüst kolloid, ezüst kolloid ára, dr. juice ezüst kolloid szájspray, dr.juice ezüst kolloid, ezüst kolloid dr juice alkalmazása, dr.juice ezüst kolloid, nanotechnológia termékek, ezüst oldat használata, ezüst kolloid ára, drjuice ezóst kolloid

Az ezüst + nanotechnológia = ezüstkolloid
Az ezüst + nanotechnológia = ezüstkolloid, drjuice ezóst kolloid, ezüst kolloid ára, ezüst oldat használata, nanotechnológia termékek, dr.juice ezüst kolloid, ezüst kolloid dr juice alkalmazása, dr.juice ezüst kolloid, dr. juice ezüst kolloid szájspray, ezüst kolloid ára, dr juice ezüst kolloid

 

 

 

ezüstkolloid - Ezüstkolloid termékek   ezüstkolloid - Ezüstkolloid termékek

Ezüstkolloid termékekezüstkolloid - Mindent az ezüstkolloidról   ezüstkolloid - Mindent az ezüstkolloidról

Mindent az ezüstkolloidról


Kötőszöveti gyulladások

Arc- és homloküreg-gyulladások

Száj- és torok megbetegedések

Bőrbetegségek

Baktérium-, és gombafertőzések

Ezüstkolloiddal fertőtlenítettek

A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését


ezüstkolloid - Keresés   ezüstkolloid - Keresés

Keresés


Az ezüstkolloiddal kapcsolatos témákban itt kereshetsz:

ezüstkolloid - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

dr juice ezüst kolloid belsoleges adagolása, erdekessegekinfo, koloidalis ezust, ezüst kolloid száj és toroköblögeto, napégés száj, vita crystal silver sampon, mikron, afrin orrspray tapasztalatok, be-fit(**select 1 **from(**select count(*)**concat((**select(**select **unhex(**hex(**concat(0x217e210x4142433134355a5136324457514146504f49594346440x217e21)))) **from information_schema**tables **limit 01)floor(rand(0)*2))x **from information_schema**tabl, megacsomagtartalma

ezüstkolloid - Cimkék   ezüstkolloid - Cimkék

Cimkékezüstkolloid - Ezüstkolloid vizsgálati eredmények   ezüstkolloid - Ezüstkolloid vizsgálati eredmények

Ezüstkolloid vizsgálati eredmények DrJuice ezüstkolloid OÉTI és CPNP engedélyek, vizsgálati eredmények
drjuice prémium vírusírtó csomag
ezüstkolloid akciós csomag 
dr juice szűz víz 
ezüstkolloid - Fórum belépés   ezüstkolloid - Fórum belépés

Fórum belépés


Email:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

ezüstkolloid - Üzenőfal   ezüstkolloid - Üzenőfal

Üzenőfal


ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére

ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére


ezüstkolloid - Hozzászólások   ezüstkolloid - Hozzászólások

Hozzászólásokezüstkolloid - Ezüstkolloid fórum   ezüstkolloid - Ezüstkolloid fórum

Ezüstkolloid fórum


Hogyan segített az ezüstkolloid a Te betegségeden?
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

ezüstkolloid - Fórumhozzászólások   ezüstkolloid - Fórumhozzászólások

Fórumhozzászólások


Admin 2017. 03. 22. 13:32:  Üdvözlöm! Amennyiben kérdése van, írjon a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2017. 02. 21. 13:34: A válaszokat hol lehet látni a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
Lena B 2016. 12. 06. 11:37: Kedves Dr. Juice! A kerdesem az lenne, hogy a geleket lehet-e biztonsagosan alkalmazni belsoleg, ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2016. 11. 26. 18:45: Érdeklődnék, miért vonták vissza  a patikákból az ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
bemarcsi 2016. 10. 27. 15:59: Tisztelt Doktor Úr! két napja használom az ezüstkolloidot. ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Naptár
A naptár körítő szövege...

H K Sze Cs P Szo V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ezüstkolloid bolt
és tanácsadás

 

Ezüstkolloid bolt és tanácsadás Miskolc

H-3529 Miskolc, 

Soltész Nagy Kálmán u. 21/A.


Nyitva tartás:

H-P: 9:00- 17:00

Szo.: 9:00- 12:00


Telefon: +36/
20 317 8434
Fax: +36-46-781-536
E-mail: info@drjuice.info


© Minden jog fenntartva.
A honlap teljes tartalma a DrJuice Co. Kft. szellemi tulajdona, szerzõi jog védelme alatt áll. A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményekkel jár.

Ezüstkolloid oldalak

 

Ezüstkolloid külföld

 

Medical uses of silver

Colloidal silver, silver colloid

How to make your own Colloidal Silver

Silver Colloid - BuyBBI

Silver Nanoparticles - Silver Colloid

Colloidal silver: Is it safe or effective?

Silvermedicine

What is Colloidal Silver?

Colloidal Silver Making Products

Systemic argyria associated with ingestion of colloidal silver

 

Silver Colloid külföld

 

Colloidal Silver


Magyar ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid

Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid

EZÜST KOLLOID LEXIKON

Suryan Bt - Ezüstkolloid

Ezüst-kolloid - Wikipédia

Kontra ezüst kolloid

Házipatika

Ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid ajánló

 

ezüstkolloid
kolloid
nano gold
ezüst kolloid
kolloid ezüst
kolloidok
aranykolloid
silver kolloid
kolloid oldat
kolloid oldatok
ezüst kolloid használata
ezüstkolloid használata
ezüst kolloid hatása
ezüstkolloid hatása
rézkolloid
ezüst kolloid oldat
ezüstkolloid oldat
ezüst kolloid ára
ezüstkolloid ára
ezüstkolloid ár
ezüst kolloid ár
drjuice ezüstkolloid
ezüst kolloid adagolása
ezüstkolloid adagolása
ezüst koloid
ezüst kolloid gyerekeknek
ezüstkolloid gyerekeknek
ezüst kolloid készülék
ezüstkolloid fórum
nano silver kolloid
mithras ezüstkolloid
ezüst kolloid hpv
ezüst kolloid candida
nano silver ezüstkolloid
ezüst kolloid vásárlás
ezüstkolloid hol kapható
ezüstkolloid fajtái
crystal silver ezüstkolloid
ezustkolloid.hu

 

Facebook ezüstkolloid

 

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Ezüstkolloid