EZÜSTKOLLOID   EZÜSTKOLLOID keresés

Ezüstkolloid webáruház

silberkolloid
 

Kolloid ezüst, ezüstkolloid használata,

ezüstkolloid hatása, ezüstkolloid oldat, ezüstkolloid ár

 


 

Ezüstkolloid termékekMindent az ezüstkolloidról


Kötőszöveti gyulladások

Arc- és homloküreg-gyulladások

Száj- és torok megbetegedések

Bőrbetegségek

Baktérium-, és gombafertőzések

Ezüstkolloiddal fertőtlenítettek

A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését


Keresés


Az ezüstkolloiddal kapcsolatos témákban itt kereshetsz:

ezüstkolloid - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

ezüstkolloid krém, mosáshoz, kandida, beschreibung deutsch, cpnp 1792073, drjuicesilvertampon, probeven tabletta, korpásodás, cpnp 1792048, lymekór

CimkékEzüstkolloid vizsgálati eredmények 

 

 

ezüstkolloid - - Otthon, édes otthon!Otthon, édes otthon!

Hacsak valaki nem megszállottan nem a "tollseprű és a felmosórongy" bajnoka, a háztartás bizonyára fáradságos munka mindannyiunk számára. Pedig nincs szebb egy ragyogóan tiszta, mindig rendben tartott otthonnál. Hiszen milyen jó is egy fárasztó nap után a meleg, szép, tiszta konyhában elüldögélni egy forró tea mellette, szemünket a számunkra kedves tárgyakon pihentteve...

Tisztaság - mindenek előtt!


Minthogy a "háztartási ismeretek" oktatása ma már idejét múltnak tűnik, nem lehet elégszer ismételni: a higiénia rendkívüli fontosságú egészségünk megőrzése, a fertőzések megelőzése terén - lakásunkban is.

Ennek ellenére általában nem tesszük meg az elengedhetetlen lépéseket lakásunk általános tisztasági nívójának javítására. Esetleg nem tudunk róla, hogy számos betegség otthoni eredetű? Hogy például az asztmában szenvedő gyermekek mintegy 20%-a érzékeny a szőnyeg szöszeire vagy a lakásban megtelepedő porra, és attól kapta a kórt? Hogy az arcbőrnek kifejezetten rosszat tesz a levegőben szálldosó "láthatatlan szemét"? Hogy a pormacskák a nem jól kiporszívózott szőnyegeknek, a takarításból kifelejtett részeknek köszönhetően híznak, gömbölyödnek - nagy-nagy bosszúságunkra?

Anélkül, hogy "házi tündérré" akarnánk Önt változtatni, vagy mozgósítani szándékoznánk az egész családját, javasoljuk, hogy a még a forró nyári  napok előtt  adjon új arculatot otthonának, frissítse fel légkörét. Tanácsaink és ötleteink egyúttal új szokások bevezetését is jelentik, amelyek nyomán még egészségesebb, kellemesebb környezetben élhet.

Életünk mintegy háromnegyedét a négy fal között töltjük. És gyakran elfelejtjük, hogy a por, szennyeződés is együtt "lakhat" velünk:Űzzük hát el őket!


Amikor a dohányfüst "visszamarad" a lakásban, nincs karban tartva a fűtőberendezés vagy a háztartási gép, esetleg különböző penészgombák jelennek meg - ez mind, mind veszélyezteti egészségünket.

Ha nem tudjuk ezeket a problémákat azonnal megszüntetni, van egy orvosság: a szellőztetés. Akárcsak önnek, lakásának is levegőre van szüksége. Télen is gyakran, naponta többször nyisson ablakot. Semmiképpen se tömje el a nyílászárókat, szellőzőnyílásokat "energiatakarékosság" címén. Ellenkező esetben áporodott, párás lesz a levegő. Egy négytagú család átlagosan több, int 20 liter gőzt "termelhet" naponta. A nedvesség pedig kedvez az atkáknak, a penészgombáknak, a légzőszervi és allergiás betegségeknek.


Takarítson alaposan!


Az igaz, hogy nem szabad összetéveszteni az otthon tisztán tartását a baktériumok elleni küzdelemmel. De mindenképp figyelembe kell venni néhány alapvető higiéniai követelményt.

Először is indítson támadást a por ellen! Az allergén anyagok (atkák, állatszőrök, pollenek) arzenálja mindenhová beférkőzik. Ha nem lehet gyökerestől kiirtani őket, bizonyos lépésekkel meg kell szüntetni a fészket, ahol rejtőznek. Essen neki az ellenségnek! Persze megfelelően felfegyverkezve: feltétlenül porszívót használjon, semmint seprűt, egy Home Kolloiddal átitatott nedves ronggyal járja körbe a lakást.

Ha van kitartása, törölje végig a CD-tartót és a könyvespolcot, a szekrény tetejét, a képkereteket, a sarkokat. Egyidejűleg alaposan szellőztessen, nehogy visszatelepedjen az eltávolított por.

Semmiképp se halmozza fel apró dísztárgyak tömegét a lakásában, és részesítse előnyben a könnyen mozgatható bútorokat. Rendszeresen válogassa szét, majd dobja ki, esetleg ajándékozza el a feleslegessé vált holmikat. Ne halmozza hegybe a kiolvasott újságokat, folyóiratokat, és a ruhakupacok is igazi melegágyai a baktériumoknak, atkáknak. Ez utóbbiak kedvenc búvóhelye még a jó meleg, puha ágy, ezért naponta rázza ki párnáit, lepedőjét, takaróját. Ez történjék a szabad levegőn (ha nincs kert, az ablakon keresztül), és tanácsos az ágyneműt (vagy a régóta elő nem vett ruhát) kitenni a hidegnek vagy a forró napsütésnek - a kis élősködők a szélsőséges viszonyokat nem bírják ki!


Fertőtlenítsen!


Egyes helyiségek természetesen igénylik a radikális baktérium-mentesítést. Ilyen a családtagok által sűrűn látogatott konyha: vizsgálatok szerint a konyhai lefolyó például jelentősen több csírát tartalmaz, mint a WC-kagyló. Ami pedig a fürdőszobát illeti, annak nedves, meleg környezete egyenesen ideális helyet biztosít a baktériumoknak. Ezért ott jogos a fertőtlenítő hatású tisztítószer alkalmazása.

Ha ezüstkolloid tartalmú, antibakteriális hatású háztartási fertőtlenítőszer, nem károsítja környezetét vegyszerekkel! Próbálja ki most!


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: kolloidok a háztartásban a por, erdekessegek.info, baktérium, nem szabad lenyelni az ezüst, otthon édes otthon, othonédesothon, fertőtlenítőszer, fertőzés, www.otthonedes, koloidalis ezust

Otthon, édes otthon!
Otthon, édes otthon!, koloidalis ezust , www.otthonedes, fertőzés, fertőtlenítőszer, othonédesothon, otthon édes otthon, nem szabad lenyelni az ezüst, baktérium, erdekessegek.info, kolloidok a háztartásban a por

 

 

 DrJuice ezüstkolloid OÉTI és CPNP engedélyek, vizsgálati eredmények
drjuice prémium vírusírtó csomag
ezüstkolloid akciós csomag 
dr juice szűz víz 

Fórum belépés


Email:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Üzenőfal


ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére

A szajoblogetot lehet belsoleg is alkalmazni?
Meddig várjak a megrendelt termékemre? A rend.számom: 15369 !!!!

Mekkora a szemcseméret az Önök által forgalmazott termékekben? Köszönöm
Admin 13:25: Üdvözlünk mindenkit! Telefonos elérhetőségünk: 06203178434
Ezen a telefonszámon minden kérdésre válaszolunk, illetve az ezustkolloid-info.hu oldalon. E-mailt is írhatnak a drjuice.drjuice@info.com címre.
Üdvözlettel:
Dr Juice Pharma csapata
Jó napot kívánok! Én kaptam Önöktöl arany koloidot 200 ml-eset és az van irva arcra , én most egy kortyot ittam belőle nem lehet inni az önök arany koloidját. szantoarpi@citromail.hu cimre kérném a választ megírni. Mert találtam más lapon olyan arany kolloidot ami a szívre,idegekre nagyon jó.Én Önöktől szoktam rendelni az ezüstkoloidot azért érdeklődök köszönöm.
Sajnálattal vettem észre hogynem jó anyagot küldtek, de lehet hogy én néztem el. Az a kérdésem, hogy hogyan lehetne átcserélni, nem bontottam fel.Nem toroköblögető kell, hanem a folyton köhögő 80 éves férjemnek akarok segíteni. Mit tudok tenni kidobtam az ablakon 6 ezer forintot. Kérem segítsenek. Köszönettel Horváth Árpádné
Matus 11:40: Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a c6-c7 csigolyám között titán van beültetve, porckorongsérv műtét miatt. Lehet-e az ezüst oldatot belsőleg is használnom így? Válaszukat, előre is köszönöm! Matus Éva
Sajnos, döbbenten vettem észre a megrendelt csomag felbontásakor, hogy lejárt terméket küldtek!!!! Ez a karácsonyi akció csak arra jó, hogy becsapják a vevőket. Mindenütt a pénz dominál. Szerintem is kamu az oldal, de hogy adhatja nevét ehhez egy szülész főorvos??? Vagy ilyen munkatársai vannak, akik nincsenek ellenőrízve??? Sok a kérdés, de nincs rá válasz.
Zsazsa 19:20: Aziránt érdeklődök, hogy az általam vásárolt Virusirtó csomagban lévő szert csak öblögetésre lehet használni, vagy lenyelni is lehet?
Wiklia: Myastheniás vagyok, jelenleg steroidot szedek/Medrol) és Imuran nevű gyógyszert szedek, a kórházban MRSA fertőzésem volt, amit az orrváladékból még mindig kimutatható. Milyen adagolást javasolnak az ezüstkolloidból?
ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére


HozzászólásokEzüstkolloid fórum


Hogyan segített az ezüstkolloid a Te betegségeden?
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Fórumhozzászólások


Admin 2017. 03. 22. 13:32:  Üdvözlöm! Amennyiben kérdése van, írjon a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2017. 02. 21. 13:34: A válaszokat hol lehet látni a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
Lena B 2016. 12. 06. 11:37: Kedves Dr. Juice! A kerdesem az lenne, hogy a geleket lehet-e biztonsagosan alkalmazni belsoleg, ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2016. 11. 26. 18:45: Érdeklődnék, miért vonták vissza  a patikákból az ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
bemarcsi 2016. 10. 27. 15:59: Tisztelt Doktor Úr! két napja használom az ezüstkolloidot. ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Naptár
A naptár körítő szövege...

H K Sze Cs P Szo V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Ezüstkolloid bolt
és tanácsadás

 

Ezüstkolloid bolt és tanácsadás Miskolc

H-3529 Miskolc, 

Soltész Nagy Kálmán u. 21/A.


Nyitva tartás:

H-P: 9:00- 17:00

Szo.: 9:00- 12:00


Telefon: +36/
20 317 8434
Fax: +36-46-781-536
E-mail: info@drjuice.info


© Minden jog fenntartva.
A honlap teljes tartalma a DrJuice Co. Kft. szellemi tulajdona, szerzõi jog védelme alatt áll. A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményekkel jár.

Ezüstkolloid oldalak

 

Ezüstkolloid külföld

 

Medical uses of silver

Colloidal silver, silver colloid

How to make your own Colloidal Silver

Silver Colloid - BuyBBI

Silver Nanoparticles - Silver Colloid

Colloidal silver: Is it safe or effective?

Silvermedicine

What is Colloidal Silver?

Colloidal Silver Making Products

Systemic argyria associated with ingestion of colloidal silver

 

Silver Colloid külföld

 

Colloidal Silver


Magyar ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid

Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid

EZÜST KOLLOID LEXIKON

Suryan Bt - Ezüstkolloid

Ezüst-kolloid - Wikipédia

Kontra ezüst kolloid

Házipatika

Ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid ajánló

 

ezüstkolloid
kolloid
nano gold
ezüst kolloid
kolloid ezüst
kolloidok
aranykolloid
silver kolloid
kolloid oldat
kolloid oldatok
ezüst kolloid használata
ezüstkolloid használata
ezüst kolloid hatása
ezüstkolloid hatása
rézkolloid
ezüst kolloid oldat
ezüstkolloid oldat
ezüst kolloid ára
ezüstkolloid ára
ezüstkolloid ár
ezüst kolloid ár
drjuice ezüstkolloid
ezüst kolloid adagolása
ezüstkolloid adagolása
ezüst koloid
ezüst kolloid gyerekeknek
ezüstkolloid gyerekeknek
ezüst kolloid készülék
ezüstkolloid fórum
nano silver kolloid
mithras ezüstkolloid
ezüst kolloid hpv
ezüst kolloid candida
nano silver ezüstkolloid
ezüst kolloid vásárlás
ezüstkolloid hol kapható
ezüstkolloid fajtái
crystal silver ezüstkolloid
ezustkolloid.hu

 

Facebook ezüstkolloid

 

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Ezüstkolloid