EZÜSTKOLLOID   EZÜSTKOLLOID keresés

Ezüstkolloid webáruház

silberkolloid
 

Kolloid ezüst, ezüstkolloid használata,

ezüstkolloid hatása, ezüstkolloid oldat, ezüstkolloid ár

 


 

Ezüstkolloid termékekMindent az ezüstkolloidról


Kötőszöveti gyulladások

Arc- és homloküreg-gyulladások

Száj- és torok megbetegedések

Bőrbetegségek

Baktérium-, és gombafertőzések

Ezüstkolloiddal fertőtlenítettek

A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését


Keresés


Az ezüstkolloiddal kapcsolatos témákban itt kereshetsz:

ezüstkolloid - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mosáshoz, kandida, beschreibung deutsch, cpnp 1792073, drjuicesilvertampon, probeven tabletta, korpásodás, cpnp 1792048, lymekór, pentamax net áruház

CimkékEzüstkolloid vizsgálati eredmények 

 

 

ezüstkolloid - - Meddőség ellen aranykolloid?Meddőség ellen aranykolloid?

Ránctalanító, idegnyugtató? Aranykolloid tulajdonképpen nem más, mint egy kristályszerkezetű arany szemcse, ami a vízben lebeg, látható a körülötte lévő töltéseknek a vázlatos felépítése. Tisztában kell lenni, hogy az aranykolloid gyorsítja az agysejtek ingerületátvivő képességét. Ez a fő hatása. Mondom: hatása. Nem, nem gyógyít.

Az aranykolloid hatásának tulajdonképpen mi a lényege?

Az a lényege, hogy idegen fehérjék szaporodnak fel az idegsejtek közötti kapcsolatokban, az úgynevezett szinapszisokban, amelyek lassítják az ingerületátvivő anyagot, ez okozza az időskori elbutulást, az Alzheimer kórt, a Parkinson kórt.

Na most a lényege az, hogy az arany egy típusú immunoglobulinhoz, az IgG-hez kötődik. Összesen öt féle van, öt féle betűvel csoportba sorolható az immunoglobulin, ezek között a legkisebb az IgG. Ahhoz kötődik a kolloidális arany, és az IgG kapcsolódik az idegen fehérjéhez. Segíti, potencírozza, ahogy mi orvosok mondjuk az immunoglobulinoknak a hatását, és ezáltal tisztítják a szinapszisok közötti rést, ezáltal teszik lehetővé az Alzheimer kór megelőzését, a Parkinson kór megelőzését, és a betegek állapotának a javítását. E két betegség ma még nem gyógyítható, mindkettő progresszív, ugyanakkor kizárólag az aranykolloid az, ami némi befolyással van az Alzheimer lefolyására, lassítja annak a progresszióját.


MOST NÉZZÜK AZ ARANYKOLLOID HATÁSÁT!


Idegnyugtató hatása van, oldja a stresszt, ilyen módon kiválthatóak a különböző szorongás elleni gyógyszerek elsősorban az agy szerotonin anyagcseréjét szabályozó úgynevezett SSRI gyógyszerek, vagy szerotoninok (szelektív szerotonin reaktív inhibitorok). Biztos, hogy sokan szedtek maguk közül ilyen gyógyszert.

Emellett csökkenti az izületi panaszokat – régóta ismert ez a hatása egyébként – védi a szívet, elsősorban az által, hogy csökkenti a szívnek a terhelését és fokozza a vérellátását, fokozza a libidót, enyhíti az álmatlanságot, fokozza a szellemi teljesítőképességet.
Kérem, ez a világ első számú szaklapjában, a New England Jourlal of Medicine-ben lemérték a szellemi teljesítőképességet közönséges IQ teszttel aranykolloid szedése előtt és utána is, s óriási különbségek voltak a teljesítőképességben!

Egy összehasonlítás a hagyományos nyugtatók, a depresszió elleni gyógyszerek és az aranykolloid különböző hatásai között. Nagyon nem akarom Önöket ezzel fárasztani, hogy milyen jelentős különbség van. Az aranykolloidnak – fontos az – hogy van nyugtató, altató, teljesítményfokozó, libidó fokozó és depresszió elleni hatása, míg a hagyományos depresszió elleni gyógyszereknek nincs nyugtató hatása, nincs altató hatása, nincs teljesítményfokozó, és lenullázza a libidót. LENULLÁZZA!

Na most, hol találkoztam én ezzel a problémával? Ott találkoztam ezzel a problémával, hogy a meddőségek 70%-a stressz eredetű. Nincs szó másról, minthogy a stressz letiltja a szaporodást, a nyulaknál és az őzeknél éppúgy, mint az embernél. Az ember is biológiai lény. Vagy szaporodással van elfoglalva, vagy pedig az önfenntartással. A kettő együtt nem megy.

Amikor a szaporodással van elfoglalva, akkor ugye a tükörpontyot meg lehet fogni kézzel, ezért nem szabad íváskor horgászni. Ilyen egyszerű a dolog. Mi sem vagyunk bonyolultabbak. Amikor szarvasbőgés van, nem szabad vadászni. Hát nem? A szarvast oda lehet kötni a fához, be lehet kötni a szemét, kivégzőosztag, kész.

Mit gondolnak, mennyi ideig tart egy szarvasbikának a közösülés? Mennyi? Két másodperc. Miért? Mert préda állat. Mit tudja az, hogy mi van a bokorban? Ott a vadász, ott a farkas, ott a tigris, neki nincs arra ideje, hogy előjáték … most akkor szeretkezzünk, meg moziba viszem, meg… – ez nem működik az állatvilágban. Na most éppen ezért van, hogy a férfiaknál is, a korai magömlésnek is a stressz a legfontosabb kiváltó tényezője. Amikor a szervezet állandóan a létfenntartásra van kapcsolva. Tehát, az állatoknál nincsen petting. Ebben megállapodhatunk.

Na most akkor rájöttem arra, hogy hát csökkentjük a szorongást ezzel a bizonyos szerotonin reaktív inhibitor gyógyszerekkel, akkor valószínűleg teherbe fog esni a hölgy, hiszen megszűnik a szorongás, helyreáll a normális egyensúly, minden frankó. Be is állt a ciklusa minden hölgynek, de jelentkezett az a hatás, hogy lenullázta a libidót. Tehát magyarán ott tartottunk, hogy volt normális peteérés, a férjének volt normális szexuális késztetése és spermatogramja, csak éppen az asszonyka nem volt hajlandó.

Kérem szépen, még ma is, és remélhetőleg még nagyon sokáig a szaporodás első számú módja az a szex lesz. Legalábbis nem szeretném Huxley Szép új világát megérni, amikor ezt az életemből kiiktatják, aztán majd valaki pipettával megoldja helyettem.

Részlet Dr. Elek Csaba előadásából (Győr; 2008 január)


(10 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: aranykolloid, dr juice aranykolloid, meddoség ellen, aranykolloid dr juice, meddoség ellen, ezüst kolloid meddoségre, aranykolloid hatásai, aranykolloid hatása, dr juice aranykolloid, dr.juice aranykolloid hatása

Meddőség ellen aranykolloid?
Meddőség ellen aranykolloid?, dr.juice aranykolloid hatása, dr juice aranykolloid, aranykolloid hatása, aranykolloid hatásai, ezüst kolloid meddoségre, meddoség ellen, aranykolloid dr juice, meddoség ellen, dr juice aranykolloid, aranykolloid

 

 

 DrJuice ezüstkolloid OÉTI és CPNP engedélyek, vizsgálati eredmények
drjuice prémium vírusírtó csomag
ezüstkolloid akciós csomag 
dr juice szűz víz 

Fórum belépés


Email:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Üzenőfal


ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére

A szajoblogetot lehet belsoleg is alkalmazni?
Meddig várjak a megrendelt termékemre? A rend.számom: 15369 !!!!

Mekkora a szemcseméret az Önök által forgalmazott termékekben? Köszönöm
Admin 13:25: Üdvözlünk mindenkit! Telefonos elérhetőségünk: 06203178434
Ezen a telefonszámon minden kérdésre válaszolunk, illetve az ezustkolloid-info.hu oldalon. E-mailt is írhatnak a drjuice.drjuice@info.com címre.
Üdvözlettel:
Dr Juice Pharma csapata
Jó napot kívánok! Én kaptam Önöktöl arany koloidot 200 ml-eset és az van irva arcra , én most egy kortyot ittam belőle nem lehet inni az önök arany koloidját. szantoarpi@citromail.hu cimre kérném a választ megírni. Mert találtam más lapon olyan arany kolloidot ami a szívre,idegekre nagyon jó.Én Önöktől szoktam rendelni az ezüstkoloidot azért érdeklődök köszönöm.
Sajnálattal vettem észre hogynem jó anyagot küldtek, de lehet hogy én néztem el. Az a kérdésem, hogy hogyan lehetne átcserélni, nem bontottam fel.Nem toroköblögető kell, hanem a folyton köhögő 80 éves férjemnek akarok segíteni. Mit tudok tenni kidobtam az ablakon 6 ezer forintot. Kérem segítsenek. Köszönettel Horváth Árpádné
Matus 11:40: Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a c6-c7 csigolyám között titán van beültetve, porckorongsérv műtét miatt. Lehet-e az ezüst oldatot belsőleg is használnom így? Válaszukat, előre is köszönöm! Matus Éva
Sajnos, döbbenten vettem észre a megrendelt csomag felbontásakor, hogy lejárt terméket küldtek!!!! Ez a karácsonyi akció csak arra jó, hogy becsapják a vevőket. Mindenütt a pénz dominál. Szerintem is kamu az oldal, de hogy adhatja nevét ehhez egy szülész főorvos??? Vagy ilyen munkatársai vannak, akik nincsenek ellenőrízve??? Sok a kérdés, de nincs rá válasz.
Zsazsa 19:20: Aziránt érdeklődök, hogy az általam vásárolt Virusirtó csomagban lévő szert csak öblögetésre lehet használni, vagy lenyelni is lehet?
Wiklia: Myastheniás vagyok, jelenleg steroidot szedek/Medrol) és Imuran nevű gyógyszert szedek, a kórházban MRSA fertőzésem volt, amit az orrváladékból még mindig kimutatható. Milyen adagolást javasolnak az ezüstkolloidból?
ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére


HozzászólásokEzüstkolloid fórum


Hogyan segített az ezüstkolloid a Te betegségeden?
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Fórumhozzászólások


Admin 2017. 03. 22. 13:32:  Üdvözlöm! Amennyiben kérdése van, írjon a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2017. 02. 21. 13:34: A válaszokat hol lehet látni a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
Lena B 2016. 12. 06. 11:37: Kedves Dr. Juice! A kerdesem az lenne, hogy a geleket lehet-e biztonsagosan alkalmazni belsoleg, ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2016. 11. 26. 18:45: Érdeklődnék, miért vonták vissza  a patikákból az ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
bemarcsi 2016. 10. 27. 15:59: Tisztelt Doktor Úr! két napja használom az ezüstkolloidot. ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Naptár
A naptár körítő szövege...

H K Sze Cs P Szo V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Ezüstkolloid bolt
és tanácsadás

 

Ezüstkolloid bolt és tanácsadás Miskolc

H-3529 Miskolc, 

Soltész Nagy Kálmán u. 21/A.


Nyitva tartás:

H-P: 9:00- 17:00

Szo.: 9:00- 12:00


Telefon: +36/
20 317 8434
Fax: +36-46-781-536
E-mail: info@drjuice.info


© Minden jog fenntartva.
A honlap teljes tartalma a DrJuice Co. Kft. szellemi tulajdona, szerzõi jog védelme alatt áll. A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményekkel jár.

Ezüstkolloid oldalak

 

Ezüstkolloid külföld

 

Medical uses of silver

Colloidal silver, silver colloid

How to make your own Colloidal Silver

Silver Colloid - BuyBBI

Silver Nanoparticles - Silver Colloid

Colloidal silver: Is it safe or effective?

Silvermedicine

What is Colloidal Silver?

Colloidal Silver Making Products

Systemic argyria associated with ingestion of colloidal silver

 

Silver Colloid külföld

 

Colloidal Silver


Magyar ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid

Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid

EZÜST KOLLOID LEXIKON

Suryan Bt - Ezüstkolloid

Ezüst-kolloid - Wikipédia

Kontra ezüst kolloid

Házipatika

Ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid ajánló

 

ezüstkolloid
kolloid
nano gold
ezüst kolloid
kolloid ezüst
kolloidok
aranykolloid
silver kolloid
kolloid oldat
kolloid oldatok
ezüst kolloid használata
ezüstkolloid használata
ezüst kolloid hatása
ezüstkolloid hatása
rézkolloid
ezüst kolloid oldat
ezüstkolloid oldat
ezüst kolloid ára
ezüstkolloid ára
ezüstkolloid ár
ezüst kolloid ár
drjuice ezüstkolloid
ezüst kolloid adagolása
ezüstkolloid adagolása
ezüst koloid
ezüst kolloid gyerekeknek
ezüstkolloid gyerekeknek
ezüst kolloid készülék
ezüstkolloid fórum
nano silver kolloid
mithras ezüstkolloid
ezüst kolloid hpv
ezüst kolloid candida
nano silver ezüstkolloid
ezüst kolloid vásárlás
ezüstkolloid hol kapható
ezüstkolloid fajtái
crystal silver ezüstkolloid
ezustkolloid.hu

 

Facebook ezüstkolloid

 

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Ezüstkolloid