EZÜSTKOLLOID   EZÜSTKOLLOID keresés

Ezüstkolloid webáruház

silberkolloid
 

Kolloid ezüst, ezüstkolloid használata,

ezüstkolloid hatása, ezüstkolloid oldat, ezüstkolloid ár

 


 

Ezüstkolloid termékekMindent az ezüstkolloidról


Kötőszöveti gyulladások

Arc- és homloküreg-gyulladások

Száj- és torok megbetegedések

Bőrbetegségek

Baktérium-, és gombafertőzések

Ezüstkolloiddal fertőtlenítettek

A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését


Keresés


Az ezüstkolloiddal kapcsolatos témákban itt kereshetsz:

ezüstkolloid - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

akvarium a lakasban, erdekessegekinfo, mega csomag, roman, por atkak, orrmandula, ezustcoloid furunkulusra, cuteeditor_fileshelpdefault, no az uszodaban, uszoda enterococcus

CimkékEzüstkolloid vizsgálati eredmények 

 

 

ezüstkolloid - - A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződésétA Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését

Figyelemre méltó, hogy a lizozim-ezüst nanorészecskék erős mikrobaellenességet mutattak az ezüsttel szemben .

Összefoglalás

Tyúktojás fehérje lizozim, mint egyetlen redukálószer, katalizálta a ezüst nanorészecskék kialakulását fény jelenlétében.

Tartós ezüst kolloidok alakultak ki lizozim ezüst-acetát metanolban történő keverése után, az ebből eredő nanorészecskék koncentrálódtak, és vizes oldatba transzferálódtak a fizikai tulajdonságaik jelentős megváltozása nélkül.

Kísérletek és mikrobaellenes vizsgálatok bizonyították, hogy a lizozim-ezüst nanorészecskék megtartották a hidrolase funkciójukat az enzimeknek és hatékonyan gátolták a Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Bacillus anthracis, Candida albicans növekedését.

Figyelemre méltó, hogy a lizozim-ezüst nanorészecskék erős mikrobaellenességet mutattak az ezüsttel szemben rezisztens Proteus mirabilis törzsekkel ellen és a rekombináns E. coli törzs ellen, amely mikrobaellenes és ezüst ellenálló plazmidot  pMG101 tartalmazott.

Emberi epidermális keratinociták használatának segítségével végzett toxikológiai vizsgálatok eredményei megmutatták, hogy a lizozim-ezüst nanorészecskék nem mérgezőek olyan koncentrációban, amely elegendő ahhoz, hogy meggátolja a mikroorganizmusok növekedését. Összességében elmondható, hogy a lizozim képessége, hogy összerakja az ezüst nanorészecskéket egy egyszerű reakcióban, felkínál egy olyan lehetőséget,amely egyszerű és környezetbarát, állandó, nem mérgező ezüst nanorészecske kolloidok előállításához vezet, amelyek egyesítik a lizozim és ezüst mikrobaellenes tulajdonságait.

Ezen eredmények bővítik a nanoanyagok felhasználásának lehetőségét biológiai rendszerekben, egy új mikrobaellenes kompozit formájában, amely igéretes, mint jövőbeli aszeptikus és terápiás alkalmazás.

Az ezüst, amely a termékek széles skálájában elterjedt, a legnagyobb mennyiségben használt nanorészecskékből készült anyag amelyet orvosi és egészségügyi területen használnak.

Hozzáadva kötszerekhez, krémekhez, fertőtlenítő spray-khez és szövet-anyagokhoz, az ezüst fertőtlenítőként funkcionál, kihasználva a széleskörű biocid hatását a mikroorganizmusok ellen, ezek membrán funkciójának és az enzimaktivitásának zavarása által.

Akár mint kation, elemi állapotban, vagy kompozit anyagok részeként, ezüst-ionok destabilizálják és növelik a bakteriális membránok permeabilitását, inaktíválják az alapvető légzési enzimeket és fehérjéket, amelyek az RNS és a DNS-replikációkért felelősek, és megzavarják az ion transzfer folyamatokat.

Habár az ezüst szinte válogatás nélkül képes kapcsolódni többféle különböző aminosavval és ezáltal gátolhatja a fehérje működését, ennek ellenére csak korlátozott/minimális mérgezést mutat emlősök sejtjeiben.

Ezek a megkülönböztető tulajdonságok számtalan tanulmány születését eredményezték az utóbbi években, amelyek az ezüst nanorészecskék gyors és hatékony szintézisét és egyesítését hangsúlyozzák orvosi kötszerekkel és eszközökkel.
 
D.Metthew Eby,Nicole M.Schaeublin,Karen E.Farrington,Saber M.Hussain and Glenn R.Johnston

Universal Technology Corporation, Applied Research Associates, Inc. and Microbiology and Applied Biochemistry, Materials and Manufacturing Directorate, Air Force Research Laboratory,139 Barnes Drive,Suite 2,Tyndall Airforce Base,Florida  32403, and Applied Biotechnology Branch,Human Effectiveness Directorate,Air Force Laboratory Wright-Patterson Air Foce Base,Ohio 45433


(1 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: lizozim, lizozim jelentése, ezüst, ezüsttartalmú, lizozim enzim eloállítása, ezüst kolloid, fertőtlenítő, ezüstrészecske, kolloid ezüst, proteus mirabilis mikroba

A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését
A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését, proteus mirabilis mikroba, kolloid ezüst, ezüstrészecske, fertőtlenítő, ezüst kolloid, lizozim enzim eloállítása, ezüsttartalmú, ezüst, lizozim jelentése, lizozim

 

 

 DrJuice ezüstkolloid OÉTI és CPNP engedélyek, vizsgálati eredmények
drjuice prémium vírusírtó csomag
ezüstkolloid akciós csomag 
dr juice szűz víz 

Fórum belépés


Email:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Üzenőfal


ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére

A szajoblogetot lehet belsoleg is alkalmazni?
Meddig várjak a megrendelt termékemre? A rend.számom: 15369 !!!!

Mekkora a szemcseméret az Önök által forgalmazott termékekben? Köszönöm
Admin 13:25: Üdvözlünk mindenkit! Telefonos elérhetőségünk: 06203178434
Ezen a telefonszámon minden kérdésre válaszolunk, illetve az ezustkolloid-info.hu oldalon. E-mailt is írhatnak a drjuice.drjuice@info.com címre.
Üdvözlettel:
Dr Juice Pharma csapata
Jó napot kívánok! Én kaptam Önöktöl arany koloidot 200 ml-eset és az van irva arcra , én most egy kortyot ittam belőle nem lehet inni az önök arany koloidját. szantoarpi@citromail.hu cimre kérném a választ megírni. Mert találtam más lapon olyan arany kolloidot ami a szívre,idegekre nagyon jó.Én Önöktől szoktam rendelni az ezüstkoloidot azért érdeklődök köszönöm.
Sajnálattal vettem észre hogynem jó anyagot küldtek, de lehet hogy én néztem el. Az a kérdésem, hogy hogyan lehetne átcserélni, nem bontottam fel.Nem toroköblögető kell, hanem a folyton köhögő 80 éves férjemnek akarok segíteni. Mit tudok tenni kidobtam az ablakon 6 ezer forintot. Kérem segítsenek. Köszönettel Horváth Árpádné
Matus 11:40: Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a c6-c7 csigolyám között titán van beültetve, porckorongsérv műtét miatt. Lehet-e az ezüst oldatot belsőleg is használnom így? Válaszukat, előre is köszönöm! Matus Éva
Sajnos, döbbenten vettem észre a megrendelt csomag felbontásakor, hogy lejárt terméket küldtek!!!! Ez a karácsonyi akció csak arra jó, hogy becsapják a vevőket. Mindenütt a pénz dominál. Szerintem is kamu az oldal, de hogy adhatja nevét ehhez egy szülész főorvos??? Vagy ilyen munkatársai vannak, akik nincsenek ellenőrízve??? Sok a kérdés, de nincs rá válasz.
Zsazsa 19:20: Aziránt érdeklődök, hogy az általam vásárolt Virusirtó csomagban lévő szert csak öblögetésre lehet használni, vagy lenyelni is lehet?
Wiklia: Myastheniás vagyok, jelenleg steroidot szedek/Medrol) és Imuran nevű gyógyszert szedek, a kórházban MRSA fertőzésem volt, amit az orrváladékból még mindig kimutatható. Milyen adagolást javasolnak az ezüstkolloidból?
ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére


HozzászólásokEzüstkolloid fórum


Hogyan segített az ezüstkolloid a Te betegségeden?
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Fórumhozzászólások


Admin 2017. 03. 22. 13:32:  Üdvözlöm! Amennyiben kérdése van, írjon a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2017. 02. 21. 13:34: A válaszokat hol lehet látni a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
Lena B 2016. 12. 06. 11:37: Kedves Dr. Juice! A kerdesem az lenne, hogy a geleket lehet-e biztonsagosan alkalmazni belsoleg, ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2016. 11. 26. 18:45: Érdeklődnék, miért vonták vissza  a patikákból az ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
bemarcsi 2016. 10. 27. 15:59: Tisztelt Doktor Úr! két napja használom az ezüstkolloidot. ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Naptár
A naptár körítő szövege...

H K Sze Cs P Szo V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Ezüstkolloid bolt
és tanácsadás

 

Ezüstkolloid bolt és tanácsadás Miskolc

H-3529 Miskolc, 

Soltész Nagy Kálmán u. 21/A.


Nyitva tartás:

H-P: 9:00- 17:00

Szo.: 9:00- 12:00


Telefon: +36/
20 317 8434
Fax: +36-46-781-536
E-mail: info@drjuice.info


© Minden jog fenntartva.
A honlap teljes tartalma a DrJuice Co. Kft. szellemi tulajdona, szerzõi jog védelme alatt áll. A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményekkel jár.

Ezüstkolloid oldalak

 

Ezüstkolloid külföld

 

Medical uses of silver

Colloidal silver, silver colloid

How to make your own Colloidal Silver

Silver Colloid - BuyBBI

Silver Nanoparticles - Silver Colloid

Colloidal silver: Is it safe or effective?

Silvermedicine

What is Colloidal Silver?

Colloidal Silver Making Products

Systemic argyria associated with ingestion of colloidal silver

 

Silver Colloid külföld

 

Colloidal Silver


Magyar ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid

Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid

EZÜST KOLLOID LEXIKON

Suryan Bt - Ezüstkolloid

Ezüst-kolloid - Wikipédia

Kontra ezüst kolloid

Házipatika

Ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid ajánló

 

ezüstkolloid
kolloid
nano gold
ezüst kolloid
kolloid ezüst
kolloidok
aranykolloid
silver kolloid
kolloid oldat
kolloid oldatok
ezüst kolloid használata
ezüstkolloid használata
ezüst kolloid hatása
ezüstkolloid hatása
rézkolloid
ezüst kolloid oldat
ezüstkolloid oldat
ezüst kolloid ára
ezüstkolloid ára
ezüstkolloid ár
ezüst kolloid ár
drjuice ezüstkolloid
ezüst kolloid adagolása
ezüstkolloid adagolása
ezüst koloid
ezüst kolloid gyerekeknek
ezüstkolloid gyerekeknek
ezüst kolloid készülék
ezüstkolloid fórum
nano silver kolloid
mithras ezüstkolloid
ezüst kolloid hpv
ezüst kolloid candida
nano silver ezüstkolloid
ezüst kolloid vásárlás
ezüstkolloid hol kapható
ezüstkolloid fajtái
crystal silver ezüstkolloid
ezustkolloid.hu

 

Facebook ezüstkolloid

 

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Ezüstkolloid