EZÜSTKOLLOID   EZÜSTKOLLOID keresés

Ezüstkolloid webáruház

silberkolloid
 

Kolloid ezüst, ezüstkolloid használata,

ezüstkolloid hatása, ezüstkolloid oldat, ezüstkolloid ár

 


 

Ezüstkolloid termékekMindent az ezüstkolloidról


Kötőszöveti gyulladások

Arc- és homloküreg-gyulladások

Száj- és torok megbetegedések

Bőrbetegségek

Baktérium-, és gombafertőzések

Ezüstkolloiddal fertőtlenítettek

A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését


Keresés


Az ezüstkolloiddal kapcsolatos témákban itt kereshetsz:

ezüstkolloid - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

por atkak, orrmandula, ezustcoloid furunkulusra, cuteeditor_fileshelpdefault, no az uszodaban, uszoda enterococcus, ezust kolloid uszoda, aranykolloid dr juice, gonorrhea, dr juice aranykolloid

CimkékEzüstkolloid vizsgálati eredmények 

 

 

ezüstkolloid - - RólunkRólunk


Jelenlegi termékfejlesztéseink

Cégünk kezdetben a DrJuice Ezüstkolloidot, az ezüst tartalmú, emberi felhasználásra szánt immunerősítő, fertőtlenítő folyadékot gyártotta, de az ezüstkolloid széles spektrumú felhasználási területei miatt jelenleg egyéb területeken is folytatunk fejlesztéseket.

E területek közül megemlítenénk az ezüstkolloid haltenyésztésben és az akvarisztikában való felhasználását.

Ez év végéig várható termékpalettánk bővítése, Ezüstkolloid hydrogél, Silv Air klímafertőtlenítő, Silvertouch nedves törlőkendő, Home Kolloid háztartási fertőtlenítő, Aranykolloid és az ezen alapuló kozmetikumokkal, melyek rendkívül hatékonyak és széles spektrumúak gomba és baktérium elpusztításában, viszont bőr- és környezet kímélők, dermatológiailag teszteltek.

Jelenleg is ajánljuk további felhasználásra, mint:
  • Háziállatok számára féreghajtóként, gyulladások és vírusfertőzések esetén is alkalmazható. Adagolása az állat testtömegével egyenesen arányosan növekszik.
  • Különböző növények esetén hatékony a gombák és a kártevők ellen.
  • A vágott virágok is tovább tarthatók, ha a vázában lévő vízhez kolloidált ezüstöt adagolunk.
  • Gyümölcsök, zöldségek és befőttek tartósítására is felhasználható.
  • A háztartásban hűtők és klímaberendezések szagtalanítására, fertőtlenítésére is alkalmas.
 
 
Minősítések - Vizsgálatok

Kutatásainkból lényegesnek találjuk kiemelni az előállítás során használt ultratiszta víz és a nagytisztaságú Quadrát ezüst fontosságát. Csak kizárólag ezen alapanyagok használatával lehet elérni a szóban forgó kiváló minőséget, ami a megfelelő hatást eredményezi.

Fontos az előállításnál keletkezett ezüst részecskék mérete és tisztasága. Minél kisebb méretűek az ezüst szemcsék, annál hatásosabbak a szervezetben, egyrészt a megnövekedett fajlagos felület, másrészt a könnyebb elterjedés miatt. A tisztaság pedig azért, mert ha nem megfelelő ezüst minőség és víztisztaság van jelen a gyártásnál, akkor nemkívánatos vegyületek keletkezhetnek.

GLP (Good Laboratory Practice) minősítéssel rendelkezik a víztisztító és szűrőberendezés, amit az Ezüstkolloid gyártáshoz használunk. Alapanyagaink is minőségi bizonylattal rendelkeznek, amelyek megőrzésre, kerülnek, kérésre megtekinthetők.

Igyekszünk termékeinket laboratóriumi körülmények között a legnagyobb körültekintéssel, a legjobb eszközökkel és a legmegfelelőbb alapanyagokból előállítani.

Mi az Ezüstkolloid?


Az ezüst kolloid vízben található egyenletesen eloszlatott nano méretű (1nanométer = 1 milliomod milliméter) ezüst részecskéket tartalmazó, folyadék halmazállapotú "oldat". Előállítása ellenőrzött laboratóriumi körülmények között történik, nagy tisztaságú (quadrát) ezüst és un. ultratiszta víz felhasználásával. Jótékony hatása, a nanoméretű ezüst baktériumölő hatásának köszönhető.

Kolloidnak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nanométer közé esik.

A kolloidált ezüst az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.


Történelem és kutatások


Az ezüst gyógyító hatásának rövid története

Az ezüst sokoldalú és jótékony hatása régóta ismert és elismert. Az ősi Görögországban, Rómában, Főniciában és Macedóniában már használták különböző fertőtlenítésre, gyulladáscsökkentésre, megelőzésére. Hippokratész – az "orvosok atyja" – szerint, az ezüst kiválóan alkalmas vágott sebek, hámsérülések gyógyítására, szívproblémákra, de nagyra becsülte vértisztító, valamint fertőtlenítő hatását is. Már az akkori kortárs "gyógyszerkönyvben" is megtalálható volt a leírása.
Későbbiekben felismerték hasznosságát kolera,- szifiliszgyógyításban, és epilepsziás rohamoknál is.

Napóleon és Alexander cár is kiválóan alkalmazta folyóvizek tisztítására, mely után az alkalmassá vált emberi fogyasztásra is. Ezt a gyakorlatot alkalmazták az első és második világháború során is.


Modern kutatás tudományos módszerrel

1861-ben Thomas Graham felfedezte, hogy bizonyos alkotók keresztül tudnak hatolni a sejtfalon, míg egyes alkotók nem. Felfedezett egy stabil, köztes anyagi állapotot és képes volt ennek jellemzésére is. Graham felfedezése abban állt, hogy a közegek oldott állapotba tudnak jutni olyan módon, hogy más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az eredeti közeg. A kolloidok kifejezést használta (a kola=ragasztó kifejezésből) erre a köztes állapotra, ami olyan mint a ragasztó. A zselatin és a kapcsolódó közegek voltak számára a legnyilvánvalóbbak ebben az egyedülálló állapotban.
 

Címkék: dr juice ezüst kolloid, dr. juice ezüst kolloid szájspray, ezüstkolloid , gyulladáscsökkentés, immunerősítő, fertőtlenítő, ezüstoldat, ezüst, dr.juice ezüst kolloid, ezüst kolloid dr juice alkalmazása

Rólunk
Rólunk, ezüst kolloid dr juice alkalmazása, dr.juice ezüst kolloid, ezüst, ezüstoldat, fertőtlenítő, immunerősítő, gyulladáscsökkentés, ezüstkolloid , dr. juice ezüst kolloid szájspray, dr juice ezüst kolloid

 

 

 DrJuice ezüstkolloid OÉTI és CPNP engedélyek, vizsgálati eredmények
drjuice prémium vírusírtó csomag
ezüstkolloid akciós csomag 
dr juice szűz víz 

Fórum belépés


Email:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Üzenőfal


ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére

A szajoblogetot lehet belsoleg is alkalmazni?
Meddig várjak a megrendelt termékemre? A rend.számom: 15369 !!!!

Mekkora a szemcseméret az Önök által forgalmazott termékekben? Köszönöm
Admin 13:25: Üdvözlünk mindenkit! Telefonos elérhetőségünk: 06203178434
Ezen a telefonszámon minden kérdésre válaszolunk, illetve az ezustkolloid-info.hu oldalon. E-mailt is írhatnak a drjuice.drjuice@info.com címre.
Üdvözlettel:
Dr Juice Pharma csapata
Jó napot kívánok! Én kaptam Önöktöl arany koloidot 200 ml-eset és az van irva arcra , én most egy kortyot ittam belőle nem lehet inni az önök arany koloidját. szantoarpi@citromail.hu cimre kérném a választ megírni. Mert találtam más lapon olyan arany kolloidot ami a szívre,idegekre nagyon jó.Én Önöktől szoktam rendelni az ezüstkoloidot azért érdeklődök köszönöm.
Sajnálattal vettem észre hogynem jó anyagot küldtek, de lehet hogy én néztem el. Az a kérdésem, hogy hogyan lehetne átcserélni, nem bontottam fel.Nem toroköblögető kell, hanem a folyton köhögő 80 éves férjemnek akarok segíteni. Mit tudok tenni kidobtam az ablakon 6 ezer forintot. Kérem segítsenek. Köszönettel Horváth Árpádné
Matus 11:40: Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a c6-c7 csigolyám között titán van beültetve, porckorongsérv műtét miatt. Lehet-e az ezüst oldatot belsőleg is használnom így? Válaszukat, előre is köszönöm! Matus Éva
Sajnos, döbbenten vettem észre a megrendelt csomag felbontásakor, hogy lejárt terméket küldtek!!!! Ez a karácsonyi akció csak arra jó, hogy becsapják a vevőket. Mindenütt a pénz dominál. Szerintem is kamu az oldal, de hogy adhatja nevét ehhez egy szülész főorvos??? Vagy ilyen munkatársai vannak, akik nincsenek ellenőrízve??? Sok a kérdés, de nincs rá válasz.
Zsazsa 19:20: Aziránt érdeklődök, hogy az általam vásárolt Virusirtó csomagban lévő szert csak öblögetésre lehet használni, vagy lenyelni is lehet?
Wiklia: Myastheniás vagyok, jelenleg steroidot szedek/Medrol) és Imuran nevű gyógyszert szedek, a kórházban MRSA fertőzésem volt, amit az orrváladékból még mindig kimutatható. Milyen adagolást javasolnak az ezüstkolloidból?
ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére


HozzászólásokEzüstkolloid fórum


Hogyan segített az ezüstkolloid a Te betegségeden?
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Fórumhozzászólások


Admin 2017. 03. 22. 13:32:  Üdvözlöm! Amennyiben kérdése van, írjon a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2017. 02. 21. 13:34: A válaszokat hol lehet látni a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
Lena B 2016. 12. 06. 11:37: Kedves Dr. Juice! A kerdesem az lenne, hogy a geleket lehet-e biztonsagosan alkalmazni belsoleg, ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2016. 11. 26. 18:45: Érdeklődnék, miért vonták vissza  a patikákból az ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
bemarcsi 2016. 10. 27. 15:59: Tisztelt Doktor Úr! két napja használom az ezüstkolloidot. ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Naptár
A naptár körítő szövege...

H K Sze Cs P Szo V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Ezüstkolloid bolt
és tanácsadás

 

Ezüstkolloid bolt és tanácsadás Miskolc

H-3529 Miskolc, 

Soltész Nagy Kálmán u. 21/A.


Nyitva tartás:

H-P: 9:00- 17:00

Szo.: 9:00- 12:00


Telefon: +36/
20 317 8434
Fax: +36-46-781-536
E-mail: info@drjuice.info


© Minden jog fenntartva.
A honlap teljes tartalma a DrJuice Co. Kft. szellemi tulajdona, szerzõi jog védelme alatt áll. A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményekkel jár.

Ezüstkolloid oldalak

 

Ezüstkolloid külföld

 

Medical uses of silver

Colloidal silver, silver colloid

How to make your own Colloidal Silver

Silver Colloid - BuyBBI

Silver Nanoparticles - Silver Colloid

Colloidal silver: Is it safe or effective?

Silvermedicine

What is Colloidal Silver?

Colloidal Silver Making Products

Systemic argyria associated with ingestion of colloidal silver

 

Silver Colloid külföld

 

Colloidal Silver


Magyar ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid

Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid

EZÜST KOLLOID LEXIKON

Suryan Bt - Ezüstkolloid

Ezüst-kolloid - Wikipédia

Kontra ezüst kolloid

Házipatika

Ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid ajánló

 

ezüstkolloid
kolloid
nano gold
ezüst kolloid
kolloid ezüst
kolloidok
aranykolloid
silver kolloid
kolloid oldat
kolloid oldatok
ezüst kolloid használata
ezüstkolloid használata
ezüst kolloid hatása
ezüstkolloid hatása
rézkolloid
ezüst kolloid oldat
ezüstkolloid oldat
ezüst kolloid ára
ezüstkolloid ára
ezüstkolloid ár
ezüst kolloid ár
drjuice ezüstkolloid
ezüst kolloid adagolása
ezüstkolloid adagolása
ezüst koloid
ezüst kolloid gyerekeknek
ezüstkolloid gyerekeknek
ezüst kolloid készülék
ezüstkolloid fórum
nano silver kolloid
mithras ezüstkolloid
ezüst kolloid hpv
ezüst kolloid candida
nano silver ezüstkolloid
ezüst kolloid vásárlás
ezüstkolloid hol kapható
ezüstkolloid fajtái
crystal silver ezüstkolloid
ezustkolloid.hu

 

Facebook ezüstkolloid

 

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Ezüstkolloid