EZÜSTKOLLOID   EZÜSTKOLLOID keresés

Ezüstkolloid webáruház

silberkolloid
 

Kolloid ezüst, ezüstkolloid használata,

ezüstkolloid hatása, ezüstkolloid oldat, ezüstkolloid ár

 


 

 

 

 

DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek

Ezüstkolloid házikedvenceknek DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid

Ezüstkolloid házikedvenceknek DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid

(1 szavazat)Mennyire jó ez a termék?
  Bruttó    Nettó   ÁFA   
A termék ára/db: 3,140.- 2,472.- 668.-

Ezüstkolloid házikedvenceknek DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Általános leírás


Aquaclear – Ezüstkolloid

Akváriumok, dísztavak és a bennük élő kedvenceink kezelését, védelmét szolgáló, antibakteriális hatású, ezüstkolloid alapú folyadék.

Akváriumok, dísztavak vizének általános, megelőző kezeléséhez, a halaknál fellépő betegségek ellenszereként, algásodás kiküszöbölésére, szűrők-vízforgatók tisztításánál, vízcserénél az általános takarítás utáni fertőtlenítéshez használandó.

 

Amióta az akvarisztika virágzik, mindenki számára problémát jelentenek a különböző fertőzések és betegségek. Legyen szó gombáról, baktériumról, vírusról, esetleg valamilyen parazitáról, az akvarista számára az ellenük való védekezés folyamatos. Ez elsősorban idővel és plusz költséggel jár, arról nem is beszélve, hogy az esetleges halpusztulás a házi kedvenc elvesztését jelenti.

A kereskedelmi forgalomban számos olyan termék beszerezhető, mely a különböző betegségek ellen használható, de mind a mai napig nem sikerült egy olyan általános terméket kifejleszteni, melynek segítségével jó hatékonysággal, preventíven védhetnénk meg halainkat, vagy ha már a megbetegedés bekövetkezett, kezelhetnénk őket. A kolloidális ezüst már számos területen bizonyított és itt az idő, hogy az akvarisztikában is helyt álljon. Cégünk kifejlesztett egy olyan terméket, amit kifejezetten akvarisztikai célokra ajánlunk.

 

Számos kísérletet végeztünk annak érdekében, hogy megállapíthassuk az AQUACLEAR EZÜSTKOLLOID fertőtlenítő hatását. Az AQUACLEAR-rel történő kísérleteket a 3 legnépszerűbb fajjal végeztük: guppi (Poecilia reticulata), szifó (Xiphophorus helleri), és aranyhal (Carassius auratus auratus). Első fázisban meghatároztuk azt az AQUACLEAR koncentrációt, mely hosszabb távon sem ártalmas a halak számára. A kísérletsorozat második szakaszában pedig megvizsgáltuk az AQUACLEAR AQUACLEAR EZÜSTKOLLOID hatékonyságát a különböző fontosabb akváriumi betegségekkel szemben (darakór, saprolegnia). A kísérletek eredményeképpen kijelenthető, hogy a termék 0,1% oldatban történő alkalmazása a halak számára nem ártalmas és a különböző betegségekkel szemben is hatásos. Volt a kísérletnek egy mellékhatása is, mégpedig az algásodás gátlása, ami minden akváriummal rendelkező személynek az egyik rémálma.

Most ezt a problémát hosszabb ideig megoldhatja. Az általunk javasolt töménység minden liternyi akváriumvízhez 1 ml AQUACLEAR adagolása.

Ez a mennyiség meggátolja az algák megtapadását, a már meglévőt pedig elpusztítja, így sokáig élvezheti a tiszta akvárium szépségét.

 

AQUACLEAR EZÜSTKOLLOID HASZNÁLATA

A 200 ml üveg tetején lévő mérőkupakkal adagolja az akvárium víztérfogatának megfelelő mennyiséget, literenként 1 ml-t/100 literhez 100 ml, azaz 1 dl. Algásodásnak erősen kitett, vagy már meglévő betegségek kezelésére a koncentráció növelhető literenként 1,5 ml-re. Filterek, szűrők, beüzemelése előtt vagy takarításánál a 20 ml szórófejes üveg segítségével fújjuk át a berendezések belső részeit is. Egyéb akváriumi tárgyakat, berendezéseket is kezelhetünk a termékkel.

 

Az AQUACLEAR EZÜSTKOLLOID kísérleteket a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Állattenyésztéstudományi Intézet végezte.

 

Az AQUACLEAR EZÜSTKOLLOID összetétele: Aqua, kolloid ezüst, arany, réz

200 ml


Hogyan tudsz a webáruházból vásárolni?

A kiválasztott ezüstkolloid termék képe alatt található a kosár gomb. Erre kattintva kosárba kerül az ezüstkolloid termék, és az oldal jobb felső részén megjelenik a kosár tartalma. A darabszám vagy termék módosításához a szerkeszt gombra kell kattintanod. A pénztár gomb megnyomásával tudod elküldeni rendelésed és csak ekkor kell megadnod személyes adataidat.


Hogyan jutnak el hozzád a megrendelt termékek?

Miután leadtad a rendelésedet, mi minden esetben visszahívunk és pontosítjuk a szállítás részleteit. A megrendelt ezüstkolloid terméket futárszolgálat, vagy a kiszállító autóink egyike fogja eljuttatni hozzád.

Kérlek, olyan telefonszámot adj meg, amelyen a futár, vagy a kollégánk napközben elérhet.

A csomagod érkezésére hétköznapokon, általában 10 és 18.00 óra között kell számítanod. A számla a csomagban lesz. A vételárat és a szállítási díjat a futárnak, vagy a kollégánknak kell kifizetned a csomag átvételekor.


Ne vásárolj a tőlünk, ha...

nem vagy biztos a dolgodban. Kérd ki szakértőink véleményét, hívd a

06 20 317 8434-es telefonszámot 8.00h - 16.00h között bármikor, és mi szívesen megválaszoljuk minden termékkel, vagy kiszállítással kapcsolatos kérdésedet!

Segítünk... 06 20 317 8434


Jó, ha tudod...

Az interneten feltüntetett árak, akciók és csomagajánlatok kizárólag a weboldalon leadott rendelés esetén érvényesek! Az akciós csomagok szaküzleteinkben nem elérhetőek!


Ők vették meg ezt a terméket

isorosi

isorosi

krisztinap

krisztinap

ccooper

ccooper


DrJuice Co. termékekről általában...
DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek


DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek: Ezüstkolloid házikedvenceknek, oldat, dr juice co ez%c3%bcstkolloid ne nyelje le, ez%c3%bcstkolloid+termékek, viz, 200 ml, belső, aqva kolloid ez%c3%bcst, DrJuice Co, fert, dr juice co ez%c3%bcstkolloid adagolása, szájbetegség, kolloid, drjuice, DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek, dr juice, dr juice ez%c3%bcst kolloid, ez%c3%bcst kolloid dr juice, arany, dr+juice+ez%c3%bcst+kolloid, ez%c3%bcstkolloid lenyelése


Hozzászólások... DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek

DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek

DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek
A termék eladója: Dr. Juice Pharma Kft.
Elérhetőség: általában raktáron

 

 

 

ezüstkolloid - Ezüstkolloid termékek   ezüstkolloid - Ezüstkolloid termékek

Ezüstkolloid termékek


Ezüstkolloid házikedvenceknek
DrJuice Co. Aquaclear - ezüstkolloid Ezüstkolloid házikedvenceknek

ezüstkolloid - Mindent az ezüstkolloidról   ezüstkolloid - Mindent az ezüstkolloidról

Mindent az ezüstkolloidról


Kötőszöveti gyulladások

Arc- és homloküreg-gyulladások

Száj- és torok megbetegedések

Bőrbetegségek

Baktérium-, és gombafertőzések

Ezüstkolloiddal fertőtlenítettek

A Lizozim katalizálja a mikrobaellenes ezüst nanorészecskék képződését


ezüstkolloid - Keresés   ezüstkolloid - Keresés

Keresés


Az ezüstkolloiddal kapcsolatos témákban itt kereshetsz:

ezüstkolloid - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

kolloid oldat, kötoszövet gyulladás wiki, ezüst kolloid lapka, ezüstkolloid hol kapható, aquaclear, yess, az ezüstkolloid 20 ppm jobb mint a 10 ppm, ppm mero, ezüst kolloid spray sebre embernek, ezüstkolloid permetezésre

ezüstkolloid - Cimkék   ezüstkolloid - Cimkék

Cimkékezüstkolloid - Ezüstkolloid vizsgálati eredmények   ezüstkolloid - Ezüstkolloid vizsgálati eredmények

Ezüstkolloid vizsgálati eredmények DrJuice ezüstkolloid OÉTI és CPNP engedélyek, vizsgálati eredmények
drjuice prémium vírusírtó csomag
ezüstkolloid akciós csomag 
dr juice szűz víz 
ezüstkolloid - Fórum belépés   ezüstkolloid - Fórum belépés

Fórum belépés


Email:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

ezüstkolloid - Üzenőfal   ezüstkolloid - Üzenőfal

Üzenőfal


ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére

A szajoblogetot lehet belsoleg is alkalmazni?
Meddig várjak a megrendelt termékemre? A rend.számom: 15369 !!!!

Mekkora a szemcseméret az Önök által forgalmazott termékekben? Köszönöm
Admin 13:25: Üdvözlünk mindenkit! Telefonos elérhetőségünk: 06203178434
Ezen a telefonszámon minden kérdésre válaszolunk, illetve az ezustkolloid-info.hu oldalon. E-mailt is írhatnak a drjuice.drjuice@info.com címre.
Üdvözlettel:
Dr Juice Pharma csapata
Jó napot kívánok! Én kaptam Önöktöl arany koloidot 200 ml-eset és az van irva arcra , én most egy kortyot ittam belőle nem lehet inni az önök arany koloidját. szantoarpi@citromail.hu cimre kérném a választ megírni. Mert találtam más lapon olyan arany kolloidot ami a szívre,idegekre nagyon jó.Én Önöktől szoktam rendelni az ezüstkoloidot azért érdeklődök köszönöm.
Sajnálattal vettem észre hogynem jó anyagot küldtek, de lehet hogy én néztem el. Az a kérdésem, hogy hogyan lehetne átcserélni, nem bontottam fel.Nem toroköblögető kell, hanem a folyton köhögő 80 éves férjemnek akarok segíteni. Mit tudok tenni kidobtam az ablakon 6 ezer forintot. Kérem segítsenek. Köszönettel Horváth Árpádné
Matus 11:40: Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a c6-c7 csigolyám között titán van beültetve, porckorongsérv műtét miatt. Lehet-e az ezüst oldatot belsőleg is használnom így? Válaszukat, előre is köszönöm! Matus Éva
Sajnos, döbbenten vettem észre a megrendelt csomag felbontásakor, hogy lejárt terméket küldtek!!!! Ez a karácsonyi akció csak arra jó, hogy becsapják a vevőket. Mindenütt a pénz dominál. Szerintem is kamu az oldal, de hogy adhatja nevét ehhez egy szülész főorvos??? Vagy ilyen munkatársai vannak, akik nincsenek ellenőrízve??? Sok a kérdés, de nincs rá válasz.
Zsazsa 19:20: Aziránt érdeklődök, hogy az általam vásárolt Virusirtó csomagban lévő szert csak öblögetésre lehet használni, vagy lenyelni is lehet?
Wiklia: Myastheniás vagyok, jelenleg steroidot szedek/Medrol) és Imuran nevű gyógyszert szedek, a kórházban MRSA fertőzésem volt, amit az orrváladékból még mindig kimutatható. Milyen adagolást javasolnak az ezüstkolloidból?
ezüstkolloid - Elejéreezüstkolloid - Visszaezüstkolloid - Következőezüstkolloid - Végére


ezüstkolloid - Hozzászólások   ezüstkolloid - Hozzászólások

Hozzászólásokezüstkolloid - Ezüstkolloid fórum   ezüstkolloid - Ezüstkolloid fórum

Ezüstkolloid fórum


Hogyan segített az ezüstkolloid a Te betegségeden?
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

ezüstkolloid - Fórumhozzászólások   ezüstkolloid - Fórumhozzászólások

Fórumhozzászólások


Admin 2017. 03. 22. 13:32:  Üdvözlöm! Amennyiben kérdése van, írjon a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2017. 02. 21. 13:34: A válaszokat hol lehet látni a ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
Lena B 2016. 12. 06. 11:37: Kedves Dr. Juice! A kerdesem az lenne, hogy a geleket lehet-e biztonsagosan alkalmazni belsoleg, ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
krisztinap 2016. 11. 26. 18:45: Érdeklődnék, miért vonták vissza  a patikákból az ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre
bemarcsi 2016. 10. 27. 15:59: Tisztelt Doktor Úr! két napja használom az ezüstkolloidot. ...
Dr. Elek Csaba válaszol az ezüstkolloiddal kapcsolatos kérdésekre

Naptár
A naptár körítő szövege...

H K Sze Cs P Szo V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ezüstkolloid bolt
és tanácsadás

 

Ezüstkolloid bolt és tanácsadás Miskolc

H-3529 Miskolc, 

Soltész Nagy Kálmán u. 21/A.


Nyitva tartás:

H-P: 9:00- 17:00

Szo.: 9:00- 12:00


Telefon: +36/
20 317 8434
Fax: +36-46-781-536
E-mail: info@drjuice.info


© Minden jog fenntartva.
A honlap teljes tartalma a DrJuice Co. Kft. szellemi tulajdona, szerzõi jog védelme alatt áll. A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményekkel jár.

Ezüstkolloid oldalak

 

Ezüstkolloid külföld

 

Medical uses of silver

Colloidal silver, silver colloid

How to make your own Colloidal Silver

Silver Colloid - BuyBBI

Silver Nanoparticles - Silver Colloid

Colloidal silver: Is it safe or effective?

Silvermedicine

What is Colloidal Silver?

Colloidal Silver Making Products

Systemic argyria associated with ingestion of colloidal silver

 

Silver Colloid külföld

 

Colloidal Silver


Magyar ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid

Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid

EZÜST KOLLOID LEXIKON

Suryan Bt - Ezüstkolloid

Ezüst-kolloid - Wikipédia

Kontra ezüst kolloid

Házipatika

Ezüstkolloid

 

Ezüstkolloid ajánló

 

ezüstkolloid
kolloid
nano gold
ezüst kolloid
kolloid ezüst
kolloidok
aranykolloid
silver kolloid
kolloid oldat
kolloid oldatok
ezüst kolloid használata
ezüstkolloid használata
ezüst kolloid hatása
ezüstkolloid hatása
rézkolloid
ezüst kolloid oldat
ezüstkolloid oldat
ezüst kolloid ára
ezüstkolloid ára
ezüstkolloid ár
ezüst kolloid ár
drjuice ezüstkolloid
ezüst kolloid adagolása
ezüstkolloid adagolása
ezüst koloid
ezüst kolloid gyerekeknek
ezüstkolloid gyerekeknek
ezüst kolloid készülék
ezüstkolloid fórum
nano silver kolloid
mithras ezüstkolloid
ezüst kolloid hpv
ezüst kolloid candida
nano silver ezüstkolloid
ezüst kolloid vásárlás
ezüstkolloid hol kapható
ezüstkolloid fajtái
crystal silver ezüstkolloid
ezustkolloid.hu

 

Facebook ezüstkolloid

 

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Ezüstkolloid